Se første trailer til Lars von Triers Cannes-comeback ’The House That Jack Built’

Efter en del besvær og diskussion med det franske bagland blev Lars von Trier taget til nåde på Cannes-festivalen, der giver instruktørens nye film ’The House That Jack Built’ verdenspremiere uden for konkurrence. I den anledning får resten af os, der ikke soler os på Croisetten i disse dage, nu lov til at se filmens første lange trailer.

Matt Dillon spiller seriemorderen Jack, der betragter hvert et mord som et kunstværk. I løbet af filmen ser han tilbage på sit 12 år lange virke, som han genfortæller til manden Verge, der spilles af Bruno Ganz.

På den stjernespækkede rolleliste ses desuden folk som Marijana Jankovic, Sofie Gråbøl, Riley Keough, Jeremy Davies, Johannes Kuhnke og Uma Thurman. Sidstnævnte bliver i traileren samlet op af Jack, som hun jokende siger, »lige så godt kunne være en seriemorder«. Jack svarer på denne påstand med et slag i ansigtet.

Herefter følger en længere kavalkade af blodige udskejelser, som akkompagneres af et overraskende festligt stykke underlægningsmusik. Se det hele herover.

’The House That Jack Built’ får dansk premiere 29. november.

Læs også: Mads Mikkelsen i Cannes om Lars von Trier-gate: »Et rædselsvækkende karaktermord«

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.