Se første trailer til Michael Noers amerikanske ‘Papillon’ med Charlie Hunnam, Rami Malek og Roland Møller

Danske instruktører er de seneste år valfartet til USA, og også den anerkendte filmskaber Michael Noer har nu prøvet kræfter med den amerikanske filmbranche.

Den oprindeligt dokumentaruddannede instruktør bag ‘R’ (med Tobias Lindholm), ‘Nordvest’ og ‘Nøgle hus spejl’ har skruet fængselsfilmen ‘Papillon’ sammen, et remake af klassikeren af samme navn fra 1973 med Dustin Hoffman og Steve McQueen i hovedrollerne.

I Noers udgave møder vi et absolut værdigt moderne cast med to af de hotteste ansigter fra tv-serie-land de senere år, Rami Malek fra ‘Mr. Robot’ og Charlie Hunnam fra ‘Sons of Anarchy’. Hunnam spiller en indbrudstyv, der bliver framet for mordet på en alfons og kastet i et usselt fængsel, hvor han indleder et venskab med en økonomisk svindler, spillet af Malek. Omkring sig har de danske Roland Møller, der slog igennem i netop fængselsfilmen ‘R’.

Det skal blive spændende at se, hvor tæt Noers film – der fik verdenspremiere på Toronto-festivalen sidste år med nogenlunde anmeldelser til følge – ligger på originalen.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.