‘Star Wars’-fanfavorit får sin egen film – med stærk instruktør ved ankeret

‘Star Wars’-fanfavorit får sin egen film – med stærk instruktør ved ankeret

I onsdags fik filmen om Han Solos baggrundshistorie premiere i de danske biografer til middelmådige anmeldelser, men den bliver naturligvis ikke den sidste spinoff-udvidelse af ‘Star Wars’-universet.

Den næste rumfigur, som får sin egen film, bliver nemlig ifølge Indiewire lejemorderen Boba Fett, som trods en ganske lille rolle blev en fanfavorit med ‘The Empire Strikes Back’ primært takket være sit seje udseende, der skilte ham ud fra galaksens andre kriminelle.

Han døde siden i ‘Return of the Jedi’, og vi fik en god bid baggrundshistorie i ‘Attack of the Clones’, men åbenbart ikke mere, end at Lucasfilm og Disney vurderer, at der stadig er en masse at fortælle.

Hvem der skal spille Boba Fett, og hvornår filmen kommer ud, vides endnu ikke, men den gode nyhed er, at det bliver James Mangold, der skal forløse projektet. Han gav senest ‘X-Men’-universet en interessant drejning med den mørke Hugh Jackman-western-superheltefilm ‘Logan’.

Der er i øvrigt også en spinoff om Obi-Wan Kenobi på vej.

Læs også: Anmeldelse af ‘Solo: Star Wars Story’

 

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.