Superstjerne fik en bøjet femøre og en Starbucks-kaffe for sin gæsterolle i ’Deadpool 2’

Superstjerne fik en bøjet femøre og en Starbucks-kaffe for sin gæsterolle i ’Deadpool 2’
'Deadpool'.

Spoiler for ’Deadpool 2’.

En af ’Deadpool 2’s suverænt bedste jokes landede, da den usynlige X Force-helt Vanisher udåndede, og i et flygtigt sekund manifesterede sig i fysisk form på lærredet – som ingen ringere end Brad Pitt.

Pitts blink and you miss it-gæsterolle var så overlegent overskudsflabet som nogen i filmland og helt i ’Deadpool’s slagterhundsånd. Og superstjernen havde lige så få fine fornemmelser omkring sin løncheck, som hans rolle var uceremonielt kort.

Pitt er ellers blevet karrig med filmvalgene på sine midaldrende dage (sorry), men er samtidig stor nok ’Deadpool’-fan til, at han ikke alene mødte op til en halv times optagelser under stort hemmelighedskræmmeri hos 20th Century Fox – han blev smuglet ind og ud for ikke at sætte ild til rygtebørsen – men også indvilgede i at skyde scenen til skuespilforbundet SAG-AFRA’s minimumdagsrate a 956 dollars (ca. 7.100 kr.) og en kop Starbucks-kaffe. Det fortalte filmens manuskriptforfattere Rhett Reese og Paul Wernick til Cinemablend

»Vi optog i ca. en halv time. Det var lidt af en produktion med alle mand på dækket. Inden da var Brad meget specifik med, hvilken kaffe han ville have. Han sagde, ’Det skal være præcis den her fra Starbucks, og Ryan, du skal komme med den’. Vi fik fat i kaffen, og Ryan gik ind med den til ham. Det var ret morsomt, for Brad havde allerede helt glemt, at han havde bedt om den«, fortalte Rhett Reese.

7.100 kr. for 30 minutters arbejde? Fox, I ringer bare.

Læs også: ‘Deadpool 2’: Ryan Reynolds flabede antihelt er endnu bedre i anden omgang

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.