Tom Cruise er tilbage som Ethan Hunt i ’Mission: Impossible – Fallout’ – se den nye trailer

Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Tom Cruise og Ving Rhames.

»Når uret stopper, vil Ethan Hunt miste alle, han nogensinde har haft kært«, lyder det fra Sean Harris’ skurkagtige Solomon Lane i den nye trailer til ’Mission: Impossible – Fallout’. Og det tyder jo på, at der igen er store sager på spil i Tom Cruises sjette optræden som IMF-agenten Ethan Hunt.

Christopher McQuarrie, der også stod bag ’Mission: Impossible – Rogue Nation’, har skrevet og instrueret det nyeste skud i agent-franchisen, mens Cruises medspillere Rebecca Ferguson, Alec Baldwin, Ving Rhames og Simon Pegg ligeledes vender tilbage. Henry Cavill tilslutter sig som antagonisten August Walker, og der er også blevet plads til Angela Bassett og Michelle Monaghan på rollelisten – sidstnævnte som Hunts hustru Julia, som vi sidst så et glimt af i ‘Ghost Patrol’.

Ud fra traileren, som kan ses herover, er der smæk for skillingen i ‘Fallout’, hvis praktiske stunts undervejs brækkede Tom Cruises ankel. Man kan selv vurdere, om det var smerten værd, når filmen får premiere 26. juli.

Læs også: Tom Cruise efter anklager om falsk røv: »Jeg mooner selv i mine film«

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold