TV 2 smuglancerer webserien ‘Vild sommer’ med stærke Roskilde-vibes

TV 2 smuglancerer webserien ‘Vild sommer’ med stærke Roskilde-vibes
'Vild sommer' på TV 2 Play.

Den danske tv-branche tog mange notater, da NRK fik uhørt stor succes med ‘Skam’, og ét af dem gik på lanceringsstrategien: Den norske serie havde nemlig næppe fået samme gennembrud, hvis tv-stationen ikke havde ladet målgruppen opdage den selv frem for at overfalde dem med påduttende markedsføring.

NRK har siden fulgt op med den foreløbigt lidt træge ‘Blank’, mens TV 2 herhjemme nu gør dem kunsten efter perfekt timet til festivalsæsonen.

Første afsnit af deres nye serie ‘Vild sommer’ er nemlig nu tilgængelig på TV 2 Play uden forudgående fanfarer. Serien handler om Ida, som får tilbudt en Roskilde-billet af sin veninde, som ikke kan overskue at skulle støde ind i sin ekskæreste Frederik – men ham er Ida vist til gengæld lidt lun på…

Første afsnit er fire minutter langt, og endnu vides det ikke, hvor hyppigt de falder, og hvor mange der kommer. ‘Vild sommer’ er instrueret af talentfulde Daniel Kragh-Jacobsen, der især er kendt for sine musikvideoer, men også sidste år instruerede den fine kortfilm om alkoholisme, ‘Næste stop‘. Han har skrevet serien sammen med Christina Øster og Christian Bengtson, mens vi i de foreløbigt to eneste roller ser et par nye navne, Kristine Thorp (som er norsk, for nu at forstærke ‘Skam’-stemningen) i hovedrollen og Ida Niegaard som veninden.

‘Vild Sommer’ er en del af konceptet Play Shorts, hvor streamingtjenesten søgte »nyskabende talenter med originale fiktionsidéer« med drømmen om at lave »en ny komedieserie, den danske ‘Skam’ eller et spændingsdrama over en sommer«, som det hed i opslaget sidste år.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold