Vind sjældne actionfigurer fra Wes Andersons hundefilm ‘Isle of Dogs’

Vind sjældne actionfigurer fra Wes Andersons hundefilm ‘Isle of Dogs’
Wes Andersons 'Isle of Dogs'.

I slutningen af maj får vi endelig lov til at se Wes Andersons nye film, der kommer efter kæmpesuccesen ‘The Grand Budapest Hotel’, som vandt fire Oscar-statuetter.

‘Isle of Dogs’ foregår i Japan, hvor præsidenten har forvist alle hunde til en fjerntliggende ø på grund af en smittefarlig sygdom. Drengen Atari tager på en rejse for at finde sin savnede hund Spots, og han hjælpes på vej af utallige firbenede venner.

Anderson vender her tilbage til animationsgenren, men det har ikke gjort castet mindre stjernespækket. Hundestemmerne udgøres blandt andre af Bill Murray, Edward Norton, Frances McDormand, Jeff Goldblum, Bryan Cranston, Greta Gerwig og Scarlett Johansson.

I anledning af filmens kommende premiere udlodder vi et sjældent sæt ‘Isle of Dogs’-actionfigurer, der forestiller Atari med sit hundefølge. Pakken kan ses herunder og består af fem figurer, som er yderst sjældne, idet der kun er lavet 100 eksemplarer af hver.

Vind disse fem sjældne figurer fra ‘Isle of Dogs’-filmen.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om figurerne. Konkurrencen slutter 1. juni, og vinderen får direkte besked.

Hvem lægger stemme til drengen Atari?