Alison Bries kvindewrestlere vender tilbage i ’Glow’ sæson 2 – se første trailer

Første sæson af Carly Mensch og Liz Flahives 80’er-serie ’Glow’ var en stor succes og fik nomineringer til både Golden Globes og Screen Actors Guild Awards. I denne måned fortsætter historien om Alison Bries Ruth og resten af det kvindelige wrestling-slæng ført an af Marc Marons Sam Sylvia, og nu er første lange trailer til sæson 2 landet.

I de nye afsnit munder første sæsons forberedelser endelig ud i tv-programmet ’Gorgeous Women of Wrestling’, som pludselig gør de medvirkende til kendte ansigter i offentligheden. Men ud fra traileren ligner det, at showets skæbne trues af en #MeToo-relevant hændelse, da Ruth afviser en magtfuld branchemand.

’Glow’ kommer på Netflix 29. juni. Se traileren herover.

Læs også: Anmeldelse af ’Glow’ sæson 1: Netflix’ kvindewrestlingserie er helt uimodståelig

Sponsoreret indhold
Først tager vi Westeros – så tager vi Gilead og Westworld
Og vikingerne, billionerne, lejemorderne og alle de store små løgne. Se tidens mest spændende serier og spritnye sæsoner på HBO Nordic her.
HBO NORDIC
Sponsoreret indhold
Ad Ad Ad