»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Med ny ’Star Wars’-trailer udraderer Stephen Colbert de racistiske trolls, der mobber Kelly Marie Tran

Kelly Marie Tran blev med rollen som Rose Tico i ’Star Wars: The Last Jedi’ filmseriens første kvindelige hovedskuespiller, der ikke er hvid. Det har alle tilsyneladende ikke været tilfredse med. Skuespillerinden er i flere måneder blevet diskrimineret af kommentarer fra racistiske trolls, og det har fået hende til at slette alle sine Instagram-opslag.

Talkshow-vært Stephen Colbert har i den forbindelse strikket en video sammen som modsvar til de hadefulde internet-mobbere.

»De angreb denne smukke, talentfulde unge skuespillerinde for sin etnicitet, sit udseende og sit køn«, siger værten i weekendens program.

»For at lære disse fanboys en lektie har vi her hos ’The Late Show’ slået os sammen med Lucasfilm for at skabe en ny ’Star Wars’-film – og vi afholder verdenspremiere på den eksklusive trailer lige nu«.

Der er tale om traileren til ’Star Wars: Shut the Hell Up You Broken Hateful Dweebs’, som både indeholder woke porgs, det kvindelige ’Ghostbusters’-cast og Chewbacca med ægløsning. Fortællerstemmen forklarer desuden, at »alle de seje mande-karakter som Kylo Ren og Poe Dameron faldt ned i et stort sort hul, efter Rey skar deres penisser af«.

Læs også: Hvorfor hader fansene ’Star Wars: The Last Jedi’, når anmelderne elsker den?