Ron Perlman pissede på sig selv for at pisse på Harvey Weinstein

Ron Perlman pissede på sig selv for at pisse på Harvey Weinstein
Ron Perlman i 'Sons of Anarchy'.

Ron Perlman er, ligesom de fleste andre, ikke fan af Harvey Weinstein. Det gjorde skuespilleren, der blandt andet er kendt for at spille titelkarakteren i Guillermo del Toros Hellboy-film og for sin rolle i ‘Sons of Anarchy’, ganske klart, da han tilbage i oktober fra sin Twitter-profil skrev, at han var stolt af Oscar-akademiets beslutning om at udvise den voldtægtsanklagede producer.

Men hadet går længere tilbage. I går tog den 68-årige skuespiller igen Twitter i brug for at fortælle om et meget sigende møde med Weinstein.

»Har jeg nogensinde fortalt jer, om dengang Harvey Weinstein bad mig om at give ham hånden til et velgørenhedsevent?«, skriver Perlman. »Så jeg gik ud på toilettet og pissede ud over min hånd. Derefter gik jeg direkte hen til ham i modtagelseskøen«.

I samme tweet funderer skuespilleren over, hvorvidt folk gør lignende ting ved den amerikanske præsidents mad: »Jeg tænker på det, hver gang lille Donnie åbner sin KFC«.

Læs også: Instruktørlegende omdanner Harvey Weinstein-skandalen til horrofilm

Annonce