Samantha Bee i modvind efter Ivanka Trump-tilsvining – mister to sponsorer

Samantha Bee i modvind efter Ivanka Trump-tilsvining – mister to sponsorer
'Full Frontal'-vært Samantha Bee. (Foto: Amanda Edwards/Getty Images)

Torsdag aften modtog Samantha Bee en pris til Television Academy Honors for sin dækning af #MeToo og Time’s Up i talkshowet ’Full Frontal’. Tidligere på dagen var værten dog anderledes upopulær.

I onsdagens afsnit af ’Full Frontal’ kom hun nemlig til at bruge et bandeord om den amerikanske præsidents datter og rådgiver, Ivanka Trump, i en kritik af landets immigrationspolitik.

»Lad mig bare sige, fra en mor til en anden: Gør noget ved din fars immigrationspraksis, din uduelige cunt!«, sagde Bee i sin åbningsmonolog. »Han lytter til dig. Tag noget tætsiddende og nedringet på og bed din far om at fucking stoppe det. Fortæl ham at det var en Obama-ting og se, hvad der sker«.

Skældsordet skabte stor postyr og fik blandt andet Det Hvide Hus’ pressesekretær Sarah Sanders til at kritisere værten:

»Hendes ulækre kommentarer og show passer ikke til broadcasting, og bestyrelsen hos Time Warner og TBS bliver nødt til at vise, at sådanne eksplicitte ukvemsord om kvindelige medlemmer af denne administration ikke vil blive tolereret af kanalen«, lød hendes udtalelse.

Samantha Bee måtte i går tage Twitter i brug for at undskylde for til sit ordbrug, der allerede har kostet showet to sponsorer:

»Jeg vil oprigtigt undskylde til Ivanka Trump og mine seere for at bruge et bandeord til at beskrive hende i mit show i går aftes«, skrev hun. »Det var upassende og utilgiveligt. Jeg overskred en grænse, og jeg fortryder det dybt«.

Samantha Bee-miseren sker lige efter, at ABC trak stikket på den genopstandne ’Roseanne’-sitcom, i kølvandet på at hovedrolleindehaver Roseanne Barr havde ytret sig racistisk på Twitter. Tv-kanalen bag Bees program var mere tilgivende, og det påpegede en fan i nedenstående opslag, som Barr retweetede.

Læs også: Samantha Bee adresserer #MeToo-modreaktion med indigneret, veloplagt monolog

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af