’Tomb Raider’ og ’Pacific Rim: Uprising’ slås sammen i én overbærende Honest Trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»To popcorn-film, der er så aggressivt okay, at der kun er tilstrækkeligt at sige om dem, hvis man laver én honest trailer«, siger John Bailey i starten af Screen Junkies’ nye video, som efter flere brugeres efterlysninger af begge film slår ’Tomb Raider’ og ’Pacific Rim: Uprising’ sammen.

»Forbered dig på to helt fine, moderat underholdende film, som eksisterer på det mindst spændende grundlag«, teaser fortællerstemmen, der herefter forklarer, at ’Uprising’ blev produceret med henblik på det kinesiske marked – ikke på baggrund af en sprudlende fortællelyst.

Pengemændenes indblanding betyder desuden, at begge film »ender med en teaser for en efterfølger, der nok aldrig kommer«.

Den bedste fornærmelse kommer mod slutningen, når Bailey siger: »Vi er ikke de eneste, der har slået ’Tomb Raider’ sammen med en anden film. Plakaten blandede den med ’Jurassic Park’« – med henvisning til Alicia Vikanders absurd lange photoshop-hals.

Se hele videoen herover.

Læs også: Har vi virkelig brug for en ’Tomb Raider 2’? Vores anmelder debatterer for og imod

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af