Amerikanske kritikere i ekstase over ’Mission: Impossible – Fallout’ – kalder den »et mesterværk« og »batshit crazy«

Amerikanske kritikere i ekstase over ’Mission: Impossible – Fallout’ – kalder den »et mesterværk« og »batshit crazy«
Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Tom Cruise og Ving Rhames.

Hvis man ikke allerede glædede sig som et lille action-elskende barn til den danske premiere på ’Mission: Impossible – Fallout’ den 2. august, så er forventningerne lige blevet skruet astronomisk højt i vejret.

Filmen, der ligesom den foregående ‘Rogue Nation’ er instrueret af Christopher McQuarrie, blev forleden vist til amerikanske kritikere, og reaktionerne er ikke bare gode; De er ovenud galoperende ekstatiske.

Indiewires anmelder David Erlich kalder blandt andet den sjette ’Mission: Impossible’-film for »den bedste actionfilm siden ’Mad Max: Fury Road’«, mens Playlist’s Kimber Meyers mener, at ’Fallout’s »batshit crazy« klimaks svarer til »adskillige orgasmer«. Vanity Fairs Richard Lawson bruger slet og ret ordet »mesterværk«, og The Guardians Nigel M. Smith skriver på Twitter, at »’Fallout’ er 2,5 time, hvori Tom Cruise beviser, at han er Superman. Jeg elskede hvert et vanvittigt øjeblik«. Meget tyder dermed på, at superstjernens nye, halsbrækkende stunts har været besværet værd.

Læs en række af de begejstrede Twitter-reaktioner herunder:

Sponsoreret indhold
Sadisme og selvironi – Lars von Trier er tilbage
Matt Dillon brillerer som seriemorder i det kontroversielle nye Trier-værk: ‘The House That Jack Built’. Find billetter og spilletider her.
Nordisk Film

Læs også: Nikolaj Coster-Waldau nomineret til en Emmy – se listen over årets vigtiste nomineringer her

Advertisement