LEGO’s ‘Halloween’-trailer er rasende uhyggelig (seriøst)

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kan man få mareridt af LEGO-klodser?

Svaret er et overraskende, men rungende ja at dømme ud fra denne imponerende deltajerige genindspilning af traileren til efterårets ‘Halloween’, skabt af de geniale LEGO-fanboys- og girls fra LEGO Movie Scenes.

Den danske legetøjsmagnats kreative filmdivision har tidligere fået publikummer til at tisse i bukserne af grin til ‘The LEGO Movie’ og ‘The LEGO Batman Movie’, men der er anderledes gyselige boller på suppen i fansenes horror-trailer, der slipper Michael Myers’ hvidmaskerede fjæs løs på jagt efter hårdt-prøvede semi-søster Laurie, 40 år efter den første film af John Carpenter skrev sig ind i popkulturen.

Traileren varmer naturligvis op til den nye live-action ‘Halloween’-films premiere til oktober, der genforener hovedrollestjerne Jamie Lee Curtis og Carpenter i, hvad der beskrives som en direkte opfølger til den originale film (man skal altså se helt bort fra samtlige mellemliggende sequels). Heri undslipper Michael Myers (selvfølgelig) fra fængslet, men Laurie – som nu har både voksen datter (Judy Greer) og barnebarn – har haft årtier til at finpudse sine forsvars- og skarpskydningsevner.

Se den ‘rigtige’ ‘Halloween’-trailer her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af