Manden bag ’The Lobster’ og ’The Killing of A Sacred Deer’ er tilbage – se traileren til ’The Favourite’

Instruktør Yorgos Lanthimos’ sorthumoristiske, melankolske og til tider foruroligende afstumpede filmiske fingeraftryk deler vandene, men fans af maestroens evigt græsk tragedie-klingende værker a la ’The Lobster’, ’Dogtooth’ og ’The Kiling of A Sacred Deer’ kan godt begynde at glæde sig til efteråret, hvor Lanthimos’ seneste film ’The Favourite’ lander i biograferne.

Den første trailer er netop blevet frigivet, og byder på et gensyn med ’The Lobster’-stjernerne Olivia Colman og Rachel Weisz i rollerne som henholdsvis den temperamentsfulde engelske dronning Anne (Colmans version vækker minder ’Alice i Eventyrland’s røde dronning) og dennes fortrolige Lady Sarah i starten af 1800-tallet. England ligger i krig med Frankrig, og Lady Sarah styrer landet på sin ustabile venindes vegne – men da en ung, ambitiøs tjenerinde ankommer til hoffet (Emma Stone), begynder magtforhold og venskaber at slå sprækker over andejagt og giftigt skinger kammermusik.

Kvinde er tilsyneladende kvinde værst i ‘The Favourite’, der også har Nicholas Hoult og Mark Gatiss på rollelisten, mens manuskriptet er forfattet af debutanten Debroah Davis sammen med Tony McNamara.

Anmeldelse af ‘The Killing of a Sacred Deer’: »Fuck hvor sindssygt«

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.