Ryan Reynolds skal producere R-rated refortolkning af ‘Home Alone’ med titlen ‘Stoned Alone’

Ryan Reynolds skal producere R-rated refortolkning af ‘Home Alone’ med titlen ‘Stoned Alone’
Ryan Reynolds.
Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images

Hvad nu, hvis lille Kevin fra ‘Home Alone’ havde været en 20-something, hashrygende stoner, der missede sit feriefly i en ordentlig koger, og fik paranoia over lyde i huset?

Og hvis nu, hvis der rent faktisk var tyveknægte på spil, og Kevin, stadig høj, gik i R-rated, blodsprøjtende aktion mod de indtrængende fjender?

Den præmis har Ryan Reynolds sat sig for at forvandle til spillefilmen ‘Stoned Alone’ (seriøst) for Fox, der skal instrueres af Augustine Frizzell ud fra et manuskript af Kevin Burrows og Matt Mider, der fik ideen fra Fox’ produceren Matt Reilly.

Den oprindelige ‘Home Alone’ med familievenligt manuskript af John Hughes og instruktion af Christopher Columbus (som sidenhen instruerede den første ‘Harry Potter’-film) fik premiere over julen i 1990, og blev en overraskende gigantsucces for Warner Brothers. ‘Home Alone’ indspillede for over 476 millioner dollars, og affødte to, knapt så succesfulde fortsættelser, mens barneskuespiller Macaulay Culkin blev en verdensstjerne.

Det er ikke første gang, at ‘Home Alone’ spoofes med et voksentwist: For få år siden genoplivede Culkin selv Kevin-karakteren som traumatiseret voksen i webserieperlen ‘Just in the House By Myself’, og YouTube-kanalen BitMassive har endvidere udforsket, hvordan ‘Home Alone’-filmene i virkeligheden skulle have set ud, hvis Kevins dødsfælder havde haft sin egentlige effekt – med massive blodstænk og kvæstelser til følge.

‘Stoned Alone’ mangler stadig at finde sin hovedrolleindehaver, men optagelserne forventes at starte inden længe.

Læs også: Den nye trailer til ‘Slender Man’ giver ækel gåsehud midt i hedebølgen

 

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold