Sacha Baron Cohen er tilbage – teaser gådefuld Trump-video

Sacha Baron Cohen er tilbage – teaser gådefuld Trump-video
Sacha Baron Cohen.
Foto: Frederick M. Brown/Getty Images

Sacha Baron Cohen vil for evigt blive husket for sine grænseoverskridende hybridfilm ‘Borat’ og ‘Brüno’, mens karrieren de seneste år er stået en smule mere i stampe. En film som ‘Grimsby’ fra forrige år er alle nok bare bedst tjent med at glemme.

Men nu sker der måske noget spændende fra komikerens kant. Briten postede i går sit første tweet nogensinde – i form af en video, hvor Donald Trump sviner netop Sacha Baron Cohen, som Trump mener bør gå i skole for at lære at være sjov, mens en tekst proklamerer: »Han er tilbage, som du aldrig har set ham før – Sacha dimitterer, snart«.

Hvad det skal betyde, vides endnu ikke, men kombinationen af Trump og graduation kan meget vel være en henvisning til Trump University, hvis logo da også afslutter videoen. Trump University var et uddannelsesforløb for ejendomssektoren, der eksisterede fra 2005-2010, som blev ramt af adskillige søgsmål fra folk, der mente, at det var et svindelnummer. Og meget tyder altså på, at Sacha Baron Cohen kommer til at gå i kødet på det i ét eller andet omfang.

Baron Cohen og USA’s nuværende præsident har en årelang historik. I 2012 hævdede Trump på Twitter, at han øjeblikkeligt udvandrede fra Baron Cohens Ali G-talkshow, mens komikeren replicerede, at Trump havde siddet i den varme stol i hele ni minutter uanende om, at han var ved at blive hoaxed.

I førnævnte ‘Grimsby’ fik Donald Trump (spillet af en skuespiller, selvsagt) sprayet HIV-inficeret blod i munden.

Se Sacha Baron Cohens tweet her:

Sponsoreret indhold
Slip kreativiteten løs med grafik på gaming-niveau
Fantastisk grafisk ydeevne – uanset om du er designer, udvikler eller gamer. Læs mere om ASUS’ nye ZenBook Pro 15 her.
ASUS