‘SNL-stjerne Pete Davidson får kritik for terrorjoke af offers mor

‘SNL-stjerne Pete Davidson får kritik for terrorjoke af offers mor
Pete Davidson på besøg hos Jimmy Fallon i juni i år. (Foto: Theo Wargo/Getty Images for NBC)

I 2017 jokede komikeren Pete Davidson, der bedst er kendt som fast medlem af ‘Saturday Night Live’-truppen, i sit standup-set med, at Ariana Grande burde vide, hvor kendt hun var, fordi »Britney Spears ikke havde et terrorangreb ved sin koncert«.

Davidson refererede til angrebet på Manchester Arena i maj sidste år, hvor 22 mennesker døde efter en koncert med Grande, og moren til en af de afdøde, Charlotte Hodgson, kritiserer nu i The Mirror Davidson for at slå komisk plat på tragedien.

»At nogen joker om den her situation er ulækkert, og jeg synes, han skal undskylde offentligt for det«, udtaler hun. »Familierne vil finde det lige så ulækkert. Vi behøver ikke joke om det, der har været rigeligt, og det er hjerteskærende at høre det hver dag«.

Pete Davidson er i dag forlovet med Ariana Grande, og Charlotte Hodgson gætter på, at hans forlovede også ville tage afstand for joken. »Jeg tror også, hun ville være forfærdet«.

Davidson mistede selv sin far, der var brandmand, under terrorangrebet i New York 11. september 2001, hvilket han også hyppigt gør grin med i sin standup.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af