Soundvenue Forpremiere: Joaquin Phoenix og Gus Van Sant genforenes i ‘Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot’

Soundvenue Forpremiere: Joaquin Phoenix og Gus Van Sant genforenes i ‘Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot’
Joaquin Phoenix og Jonah Hill i 'Don't Worry, He Won't Get Far on Foot'.

Gus Van Sant (‘Good Will Hunting’, ‘Milk’ og Guldpalme-vinderen ‘Elephant’) og Joaquin Phoenix arbejder sammen igen for første gang siden thrilleren ‘To Die For’ fra 1995, der var med til at sende Phoenix’ karriere på stjernekurs.

Duoens nye film, komediedramaet med den mundrette titel ‘Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot’, var et af de mest interessante værker, vi så på årets Sundance-festival – og derfor er vi også glade for nu at kunne invitere til forpremiere på filmen, hvori Joaquin Phoenix bejler til efterårets Oscar-nomineringskampagner med sin rolle som den virkelige John Callahan, der bliver lænket til en kørestol efter en selvforskyldt spritkørselsulykke.

Ulykken sætter Callahan ud på en større selvransagelsesrejse, hvor han lægger flasken på hylden og forsøger at genfinde livsglæden som ædru, men kontroversiel tegneserietegner.

Foruden Phoenix i storform finder man også Rooney Mara, Jack Black, Jonah Hill, Udo Kier og Gossip-sangerinden Beth Ditto på den stjernespækkede rolleliste i filmen, som Variety kalder »opløftende« og med en »skinnende« Phoenix i front, og som Vulture slet og ret mener, er »en vinder«.

Køb billet HER – og tilmeld dig eventen på Facebook HER

‘Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot’
6. august kl. 19.30
Empire Bio

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af