Tom Cruise får en rædselsslagen James Corden til at hoppe ud af et fly, og det er episk

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis Tom Cruise spørger, om man vil hoppe ud af et fly sammen med ham i stedet for at lave et normalt talkshow-interview for at promovere ‘Mission: Impossible – Fallout’, så gør man da selvfølgelig det.

James Corden har i hvert fald særdeles svært ved at sige nej til den ekstremssportselskende adrenalinjunkie, om end han gør et ihærdigt forsøg inden de to stiger til himmels – Cruise i vanlige sorte jeans og sweater, som var han på vej til middag, Corden i »en kæmpestor sparkedragt«.

Og så lader vi ellers videoen tale for sig selv.

‘Mission: Impossible – Fallout’ har høstet overvældende anmelderros i det amerikanske, hvor kritikere først og fremmest fremhæver 56-årige Cruises’ uforlignelige evner som vor tids måske største actionhelt. Superstjernen har allerede erklæret sig klar til en syvende film i franchisen, men først får vi altså ‘Fallout’, der lander i danske biografer i næste uge, den 2. august.

Læs også: Tom Cruise laver endnu et halsbrækkende stunt i bag om-video fra ’Mission: Impossible – Fallout’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af