Ikke engang Chris Hemsworth kunne lide ’Thor: The Dark World’

Ikke engang Chris Hemsworth kunne lide ’Thor: The Dark World’
Chris Hemsworth i 'Thor: Ragnarok'

Da ’Thor: Ragnarok’ havde premiere sidste år, markerede den et markant stilskifte for superhelten Thor. Det var ikke mindst på grund af instruktøren Taika Waititi, der tilføjede 80’er-pastiche og en hel del humor og dermed gjorde filmen til en mere personlig affære end mange andre Marvel-film.

’Thor: Ragnarok’ blev en gigantisk succes, hvilket man ikke helt kan sige om de to første solo-film om den nordiske gud. Især den anden i rækken, ’Thor: The Dark World’, blev mødt med en lunken modtagelse fra både kritikere og publikum.

Nu har ingen ringere end Thor selv, Chris Hemsworth i et interview med GQ, givet sin ærlige mening om ’Thor: The Dark World’. Og den er cirka lige så flad som alle andres.

»Den første [Thor-film] er god, den anden er meh«, siger Hemsworth. »Den måde maskuliniteten var på, den der klassiske arketype – det var bare begyndt at føles så metaltræt. Jeg var meget opmærksom på, at vi næsten havde taget det for langt«.

En anden tilgang til Thors maskulinitet var netop også et vigtigt punkt for ’Ragnarok’-instruktøren Taika Waititi, der lod sig inspirere af tidlige film med Kurt Russell: »Det er ikke, fordi Russells karakterer var mindre maskuline end andre karakterer dengang«, forklarer Waititi. »[Russell var] bare langt mere sårbar«.

Læs anmeldelsen: ‘Thor: Ragnarok’ – Den sjoveste Marvel-film til dato

Læs også: Den nye ’Thor’-film er en gamechanger for metaltræt Marvel

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af