Lindsay Lohan: Kvinder med #MeToo-historier kommer til at »se svage ud«

Lindsay Lohan: Kvinder med #MeToo-historier kommer til at »se svage ud«
Lindsay Lohan.
Foto: Tim P. Whitby/Getty Images

Mens langt det meste af Hollywood bakker op om MeToo-bevægelsen, trækker den berømte og berygtede Lindsay Lohan i en anderledes kontrær retning. Hun mener ikke, at der er grund til at gøre »en ting« ud af de seksuelle krænkelser, som en lang række kvinder i filmbranchen det seneste års tid er stået frem med.

Udtalelserne falder i et interview med den britiske avis ’The Times’ i forbindelse med Lohans rolle i anden sæson af den aktuelle britiske komedieserie ’Sick Note’ (med Harry Potter-skuespiller Rupert Grint i hovedrollen). Interviewet gav anledning til flere bekendelser fra skuespillerindens side, heriblandt flere kontroversielle udtalelser omkring tidens MeToo-historier.

»Jeg kommer til at hade mig selv for at sige det her, men jeg synes, at når kvinder taler om de her ting (MeToo-sager, red.), så kommer de til at se svage ud, selvom de er nogle meget stærke kvinder«.

Lohan lægger i interviewet ud med at sige, at hun ikke selv har været udsat for oplevelser, som falder inden for MeToo-regi, men fortæller efterfølgende om en hændelse på optagelserne til ’The Canyons’, hvor instruktør Paul Schrader skulle have smidt tøjet for at mindske Lohans nervøsitet omkring en nøgenscene. I interviewet fastholder Lohan, at hun ikke anser Schrader-episoden som MeToo-relateret.

Anden sæson af ’Sick Note’ kører på den britiske kanal Sky Atlantic og kan på nuværende tidspunkt ikke streames i Danmark.

Læs også: Harvey Weinstein har én støtte i Hollywood: Lindsay Lohan

Læs også: Netflix laver nye regler efter #MeToo: Du må ikke kigge på din kollega i mere end fem sekunder

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.