Megastjerne skulle have spillet Casper Christensen i Sacha Baron Cohens amerikanske ‘Klovn’

Megastjerne skulle have spillet Casper Christensen i Sacha Baron Cohens amerikanske ‘Klovn’
Casper Christensen i den nye sæson 'Klovn'. (Foto: Per Arnesen/TV 2)

I 2016 kom det frem, at ingen ringere end Sacha Baron Cohen havde købt rettighederne til en amerikansk udgave af komediehittet ‘Klovn’ – og at komikeren bag og inden i ‘Borat’ og ‘Brüno’ selv skulle spille seriens uheldige helt Frank.

Hvem der skulle spille Casper, nåede dog aldrig frem i offentlighedens lys, og her på siden gættede vi på seks skuespillere, der kunne udfylde rollen.

Vi gættede dog forkert. For i en interviewseance onsdag eftermiddag under Copenhagen TV Festival røbede Casper Christensen, hvem der havde fået rollen i serien: En af Hollywoods absolutte topspillere, Matthew McConaughey.

»Der var møder og impro-sessioner med Sacha Baron Cohen, som skulle spille Frank, og Matthew McConaughey, som skulle spille mig. De mødtes, der blev improviseret, ting var i kalenderen«, fortalte han i interviewet over for vært Jacob Riising. Mikkel Nørgaard, der instruerede både de første sæsoner af serien og de to spillefilm, var endda til stede under møderne.

En amerikansk ‘Klovn’ med McConaughey havde været bemærkelsesværdigt, idet den texanske stjerne på det tidspunkt stadig var midt i sin såkaldte McConaissance – sin bedste periode i karrieren, kulminerende med Oscar’en for ‘Dallas Buyers Club’ i 2014.

Filmen blev dog, som det ofte sker i Hollywood, aldrig til noget. Og lige nu er det uvist – og nok stærkt tvivlsomt – om ‘Clown’ nogensinde bliver til virkelighed.

»Jeg har lige prøvet at tjekke op på det, og jeg ved, at deres option på at lave det udløber lige om lidt. Og så ved vi jo ikke, om de vil købe det igen, eller om andre vil købe det«, sagde Casper Christensen under Copenhagen TV festival.

Læs også: Ét billede i det nye ‘Klovn’ var for grov kost til TV 2

Læs også: Anmeldelse af det nye afsnit ‘Klovn’ – ‘Slikræven’ kan måle sig med de bedste gennem tiden

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af