Selv Jason Statham og instruktøren klager over ’The Meg’

Selv Jason Statham og instruktøren klager over ’The Meg’
Jason Statham i 'The Meg'

Det lader til, at det ikke kun er anmelderne, der er utilfredse med den nye kæmpehaj-sommerblockbuster ’The Meg’. I separate interviews har både filmens instruktør Jon Turteltaub og Jason Statham, der spiller hovedrollen, udtrykt utilfredshed med det færdige produkt.

»Jeg er skuffet over, at filmen ikke er mere blodig eller ulækker. Min kone er glad for det, og jeg er glad for, at mine børn kan se filmen, men det er næsten tragisk, at vi ikke fik lavet alle de rædselsvækkende, ulækre og blodige dødsfald, som vi ellers havde planlagt«, siger Turteltaub til Bloody Disgusting.

»Jeg var meget tilbageholdende med at klippe alt for mange af de blodige scener ud. Jeg ville ikke have gjort det, hvis jeg mente, det ville ødelægge historien, men det gjorde det ikke. Det var stadig sammenhængende«.

I et interview med Collider udtrykker Statham utilfredshed over, at den færdige film var meget anderledes fra det manuskript, han oprindeligt havde læst: »Der blev lavet nogle radikale ændringer. I sådan en sammenhæng er din værste fjende din egen fantasi og din idé om, hvordan filmen bør være.

[Jon Turteltaubs] vision var at lave en underholdningsfilm. Den er fyldt med humor. Den falder ikke helt i min smag, jeg er mere til mere blodige voksenfilm. Jeg er langt ældre end målgruppen, så jeg kan slet ikke udtale mig om, om den rammer plet«.

Selvom Statham anderkender, at ’The Meg’ muligvis er en sjov sommer-blockbuster, så kunne han ikke lade være med at tænke: »Hvor er alt blodet? Der er jo for helvede en stor haj«.

Læs også: The Meg’ – anmeldt af kæmpehajen selv

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold