‘Die Hard 6’ får titlen ‘McClane’ – bliver både en fortsættelse og en prequel

‘Die Hard 6’ får titlen ‘McClane’ – bliver både en fortsættelse og en prequel
Bruce Willis som John McClane i 'Live Free or Die Hard'

Det seneste kapitel i den populære serie af ‘Die Hard’-film, ‘A Good Day to Die Hard’, var ikke ligefrem populær blandt hverken kritikere eller publikum. På Rotten Tomatoes er det blot 14 procent af anmelderne og 40 procent af biografpublikummet, der har givet John McClanes (Bruce Willis) seneste udskejelser positiv respons.

Alligevel tjente filmen over 300 millioner dollars på verdensplan, så det er egentlig ikke overraskende, at en sjette film nu er på vej.

Ifølge Empire kommer filmen til at hedde ‘McClane’ og er dermed den første film i serien, der ikke inkluderer ‘Die Hard’ i titlen. Bruce Willis vender tilbage som John McClane, men den skal også bestå af en lang række tilbageblik, hvor man lærer en yngre udgave af karakteren at kende.

»Folk skal blive mere investerede i John McClane end nogensinde før«, siger producer Lorenzo di Bonaventura, der før har produceret ‘RED’-filmene med Willis. »Vi kommer til at udforske McClane i hans 20’ere. Men den 60-årige udgave bliver lige så prominent«.

Manuskriptet til ‘McClane’ er skrevet af Chad og Carey Hayes, der blandt andet har skrevet begge ‘The Conjuring’-film. Hvem der skal instruere eller spille den unge McClane er endnu ikke annonceret. Det samme gælder en premieredato, men det bliver nok engang i år 2020.

Læs også: Første trailer til ‘Glass’ med Samuel L. Jackson, Bruce Willis og James McAvoy lover superhelteforening, som vi aldrig har set det før

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af