Emmy-uddelingens åbningsmonolog får kritik for at være for tandløs

Hvordan værterne klarer sig igennem en prisuddeling, er ofte den vigtigste faktor for showets samlede underholdningsværdi. Til nattens Emmy-uddeling var værterne komikerduoen Michael Che og Colin Jost, der begge er faste skuespillere i ‘Saturday Night Live’. De klarede opgaven… so-so. Man savnede noget bid i deres jokes efter et begivenhedsrigt år for Hollywood.

»Det er en ære at være her og dele denne aften med de mange talentfulde mennesker i Hollywood, der ikke er blevet fanget endnu«, åbnede Michael Che monologen med reference til de mange #MeToo-sager, der har domineret det seneste år. Resten af monologen var dog ret tandløs.

Nogle af deres jokes sidder dog lige i skabet, som når de snakker om ‘The Handmaid’s Tale’: »Hvis I ikke vidste det, så foregår den i en fremtidsverden, hvor en gruppe af mennesker bliver tvunget med vold til at arbejde og føde børn imod deres vilje. Det er hvad sorte mennesker kalder historie«.

De kommer selvfølgelig også ind på skandalen om Roseanne Barr, der blev fyret fra sit eget tv-program efter at have skrevet racistiske tweets: »’Roseanne’ blev aflyst af hende selv, men blev reddet af hvide nationalister«. ‘Roseanne’ er nemlig blevet genfødt som serien ‘The Conners’, og den bliver anset som en af de få serier, der er pro-Trump.

I kommentarsporet på monologens video på Youtube er der udbredt uenighed om, hvorvidt de to værter gør et godt stykke arbejde. Nogle synes de gør det godt, mens andre er skeptiske. Kritikken bunder især i, at folk synes, at deres levering ligger for tæt op ad ‘Weekend Update’, der er Che og Josts faste indslag i ‘Saturday Night Live’. Du kan selv bedømme ligheden her.

Læs også: Emmy-vinder Peter Dinklage sender dybfølt tak til Nikolaj Coster-Waldau

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold