Første teaser til alien-invasionsfilmen ‘Captive State’ er ekstremt appetitvækkende

Når rumvæsener invaderer jorden på film, er det oftest for at bekrige os, som i ‘Indepence Day’ eller ‘Edge of Tomorrow’, eller med mere fredelige hensigter som i ‘E.T.’ eller ‘Nærkontakt af tredje grad’.

Derfor er det altid forfriskende med et anderledes take på genren, som eksempelvis den »intellektuelt udfordrende« ‘Annihilation’, der kom tidligere på året. Den kommende ‘Captive State’, der netop har fået sin første teaser, er endnu en tilføjelse til de alternative invasionsfilm.

Teaseren stiller absolut flere spørgsmål, end den giver svar, men vi ved, at den foregår ti over efter en invasion fra rummet, og at man både følger folk, der samarbejder med og kæmper imod rumvæsenerne. Det lader til at være en slags omvendt ‘District 9’, hvor det er menneskene, der har underlagt sig de fremmede. Det er især interessant, at det ikke er selve invasionen, der er i fokus, men i stedet dens efterdønninger, og hvordan det har påvirket samfundet.

‘Captive State’ har en stærk rolleliste med blandt andet John Goodman, Vera Farmiga, Ashton Sanders (‘Moonlight’) og Madeline Brewer (‘The Handmaid’s Tale’). Filmen er instrueret af Rupert Wyatt, der også stod bag ‘Rise of the Planet of the Apes’ og har amerikansk premiere den 29. marts. En dansk premiere er endnu ikke annonceret.

Læs også: ’Annihilation’ på Netflix – Uhyggeligt fascinerende sci-fi-nyklassiker fra manden bag ’Ex Machina’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold