’I, Tonya’-instruktør remaker Joachim Triers horrordrama ’Thelma’

’I, Tonya’-instruktør remaker Joachim Triers horrordrama ’Thelma’
Eili Harboe i 'Thelma'.

Da Joachim Trier sidste år imponerede vidt og bredt med det overnaturlige horrordrama ’Thelma’, spredte rygtet om successen sig til den anden side af Atlanten. Derfor har FilmNation nu sat sig for at sætte en engelsksproget version i verden (fordi undertekster jo som bekendt er vanvittigt avancerede), hvortil Craig Gillespie netop er blevet hyret som instruktør.

Craig Gillespie hittede sidste år med den Oscar-nominerede skøjtefilm ’I, Tonya’ med Margot Robbie i hovedrollen. Den australske instruktør har desuden film som den charmerende lille perle ’Lars and the Real Girl’, et remake af ’Fright Night’ samt ’Mr. Woodcock’ på cv’et – førstnævnte dog væsentligt mere vellykkede end de sidstnævnte.

Historien melder endnu intet om, hvem der skal spille med i den nye version af Triers nordiske genrestykke. Joachim Trier selv arbejder sammen med sin bror Emil Trier på en dokumentarfilm om Karl Ove Knausgård og dennes bog om maleren Edvard Munch. Det næste spillefilmprojekt fra manden, der slog igennem med ‘Reprise’ og ‘Oslo, 31. august’, er endnu ikke annonceret.

Læs også: ‘Den skyldige’ er fortjent årets danske Oscar-kandidat – men kommer højst til at spille med om sølvmedaljen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af