John C. Reilly og Steve Coogan er Gøg og Gokke – se første trailer til ‘Stan & Ollie’

Et af de mest ikoniske komikerpar fra 1920’ernes Hollywood, slapstick-duoen ‘Laurel and Hardy’ (på dansk kendt som ‘Gøg og Gokke’), får nu en genfødsel på biograflærredet i skikkelse af John C. Reilly og Steve Coogan under titlen ‘Stan & Ollie’. Filmen har netop fået sin første officielle trailer, og Reilly og Coogan virker umiddelbart meget troværdige som det famøse komikerpar.

Reilly er transformeret til en noget mere voluminøs udgave for at komme til at ligne Oliver Hardy (Gokke), der spiller over for Coogan i rollen som Stan Laurel (Gøg). Komikerparret dukkede op i Hollywood i stumfilmtiden og blev én af de mest populære komikerduoer i en periode på over to årtier. Filmen følger Laurel og Hardy på en teaterturné i efterkrigstidens Storbritannien, hvor makkerparret forsøger at genantænde deres karrierer, da deres klassiske sketches efterhånden føles gamle og populariteten ligeledes på tilbagegang.

Det er et produktivt år for Reilly, der også for nylig var aktuel med en hovedrolle over for Joaquin Phoenix i Jacques Audiards alternative western ‘The Sisters Brothers’, der blev vist på filmfestivalerne i Venedig og Toronto, og som vores udsendte var svært begejstret for. Rollen som Oliver Hardy anses som en mulig kandidat til en Oscarnominering for Reilly, der i traileren kæmper med at følge med showbiz-livets tempo og udskiftning, der lader til at være ved at tage livet af ham.

Filmen er instrueret af Jon S. Baird, hvis seneste spillefilm var komediedramaet ‘Filth’ med James McAvoy, der ikke var nogen udpræget anmeldersucces. Vi krydser fingre for hans nye film, der dog først får dansk biografpremiere 25. april 2019.

Læs også: Venedig-highlight dag 5: Joaquin Phoenix og John C. Reilly er forrygende i mesterinstruktørs humoristiske western

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold