’Making a Murderer’ vender tilbage med sæson to til oktober

’Making a Murderer’ vender tilbage med sæson to til oktober
Making a Murderer

I 2016 indtog true crime-serien ’Making a Murderer’ Netflix og introducerede verden for Steven Avery og Brendan Dassey: To mænd, der blev fængslet på livstid for mordet på Teresa Halbach. Som serien udviklede sig, belyste de to filmskabere Laura Ricciardi og Moira Demo sagen, der skulle vise sig at rumme flere gåder end som så – faktisk såede serien tvivl om, hvorvidt de to dømte overhovedet var skyldige i mordet.

Allerede efter seriens første sæson, der blev en anselig award-vindende succes, fik Ricciardi og Demo grønt lys til at søsætte en sæson to, og nu er der endelig kommet en premieredato på projektet. ’Making a Murderer’ er tilbage med ti nye afsnit den 19. oktober på Netflix.

Ifølge en pressemeddelelse fra Ricciardi og Demos kommer anden sæson til at handle om »de dømte og fængsledes oplevelse; to mænd, der hver især sidder inde på livstid for kriminaliteter, de fastholder, de ikke har begået«, hvor første sæson dokumenterede selve anklagerne og processen deromkring.

Tidligere på året annonceredes desuden en anden opfølger i Avery-sagen i form af dokumentarserien ’Convicting a Murderer’, der med Shawn Rech bag roret dykket ned i selve retssagen, der fældede Avery og hans nevø. Serien kommer til at bestå af otte afsnit. En officiel premieredato på dette projekt er dog endnu ikke blevet offentliggjort.

Se den første teaser for den kommende sæson af ‘Making a Murderer’ herunder.

Læs også: Nyt bevismateriale i sagen om Steven Avery fra ’Making a Murderer’ peger på hans uskyld

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af