Keira Knightley bliver konstant forvekslet med Natalie Portman – og Britney Spears

I ‘The Late Late Show’ fortæller Keira Knightley James Corden, at hun konstant bliver forvekslet med andre kendisser, når hun går på gaden. Foruden skuespillere som Natalie Portman og Rachel Weisz, hvor man da kan se en form for lighed, er hun også blevet forvekslet med det blonde popikon Britney Spears.

»Det skete i en butik i LA, det var mærkeligt. Så jeg fik taget et billede med dem som Britney Spears. Jeg er faktisk meget mere høflig, når folk tror, jeg er en anden«, fortæller Knightley om oplevelsen. Hvortil Corden i øvrigt svarer, at han ville blive rasende, hvis nogen forvekslede ham med en overvægtig Matt Damon.

Knightley spiller anderledes uigenkendelig ‘sukkerfe’ med højt candyfloss-hår og matchende outfit i den snarligt biografaktuelle Disney-film ‘Nøddeknækkeren og de fire kongeriger’, der får dansk premiere 1. november.

Læs også: Keira Knightley lader kun sin datter se Disney-film med stærke kvinder

Læs også: Hvorfor i alverden promoverer mit Netflix ‘Brokeback Mountain’ som en heterofilm?

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold