Keira Knightley lader kun sin datter se Disney-film med stærke kvinder

I går var Keira Knightley gæst hos Ellen DeGeneres, hvor en stor del af samtalen gik på Knightleys nu treårige datter. Her fortalte skuespillerinden, at hun ikke ukritisk lader sin datter se klassiske tegnefilm. Det er nemlig vigtigt for hende, at filmene leverer stærke portrætter af kvinder, så datteren har nogle at se op til.

»Hun må ikke se ‘Askepot’, for der sidder hovedpersonen bare og venter på at blive reddet af en rig mand«, fortæller Knightley. »Lad være! Red dig selv, selvfølgelig«.

‘Askepot’ er en af de ældre Disney-film fra 1950, men Knightley har også reservationer over for nogle af de lidt nyere.

»Den her er jeg ret irriteret over, for jeg kan virkelig godt lide filmen, men hun må heller ikke se ‘Den lille havfrue’ (fra 1989, red.). Altså sangene er fantastiske, men opgiv ikke din stemme for en mand!«, siger Knightley til stor jubel fra salen.

Det betyder dog langt fra at Knightleys datter slet ikke får set Disney-film. Mor Knightley nævner sålunde både ‘Finding Dory’, hvor DeGeneres lægger stemme til titelfisken, samt ‘Moana’ og ‘Frozen’ som film med stærke kvindelige hovedpersoner, hendes datter sagtens kan se.

Selv er Knightley snart aktuel i Disney-filmen ‘Nøddeknækkeren og de fire kongeriger’, der har premiere den 1. november. Den må man gå ud fra, at datteren også får lov til at se.

Læs også: Hvorfor i alverden promoverer mit Netflix ‘Brokeback Mountain’ som en heterofilm?

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold