Kevin Spacey sagsøges af massør for seksuelt overgreb

Kevin Spacey sagsøges af massør for seksuelt overgreb
Kevin Spacey til premieren på 'Baby Driver' i London i 2017.
Foto: Tim P. Whitby/Getty Images for Sony Pictures

Skandalesagerne hagler fortsat ned over Kevin Spacey, der i løbet af det seneste år er blevet anklaget for en stribe seksuelle overgrebs- og chikanesager i forbindelse med MeToo-bevægelsens opblomstring.

Nu sagsøger en anonym mand ham for en hændelse i den grove ende, et decideret seksuelt overgreb, hvor Spacey angiveligt blandt andet har tiltvunget sig massørens berøring af sit skridt. Det skriver det amerikanske medie The Wrap. Overgrebet fandt sted i 2016, da den forurettede var blevet kaldt hjem til Spacey for at massere ham i et hus i Malibu, Californien. Spacey ledte massøren til et værelse, hvor han slog sit massagebord op, og så låste skuespilleren døren.

Massøren spurgte Spacey, om der var nogle skavanker, han skulle kende til, hvortil Spacey svarede, at han havde »smerter eller ubehag i sit skridt-område«. Spacey lå desuden med ansigtet opad, selvom han var blevet bedt om at ligge med ansigtet nedad, og ifølge søgsmålet placerede han på et tidspunkt massørens hånd på sine testikler. Massøren trak hænderne til sig, men fortsatte alligevel massagen, hvorefter »Spacey igen tog fat i sagsøgerens hånd, men denne gang tvang ham til at massere hans penis, pung og testikler«.

Efter massørens protester satte Spacey sig op og greb fat i massørens skuldre i et forsøg på at kysse ham. Da massøren bakkede væk, tog Spacey massøren på skridtet uden på tøjet og sagde noget i stil med »lad mig nu bare give dig et blowjob«.

Søgsmålets erstatningskrav er ikke blevet annonceret, men anklagen går på, at den forurettede efterfølgende har lidt »økonomisk tab og andre følgevirkninger«.

Massørens beskyldninger mod Spacey placerer sig i en stak af sager om seksuelle tilnærmelser, der fortsat hober sig op. Blandt andre Londons politistyrke, Scotland Yard, efterforsker i øjeblikket flere anklager mod skuespilleren, der var kunstnerisk leder for London-teateret The Old Vic fra 1995 til 2013, hvor 20 ansatte og tilknyttede har anklaget Spacey for upassende opførsel.

Læs også: Kevin Spacey-filmen ‘Billionaire Boys Club’ tjener latterlige 800 kroner ind på åbningsdagen

Læs også: Claire Underwood har taget magten i første lange teaser til ‘House of Cards’ sæson 6

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold