‘Making a Murderer’ møder ‘Halloween’ i herlig James Corden-parodi

I går havde en genindspilning af John Carpenters klassiske ‘Halloween’-fortælling biografpremiere, og i dag har Netflix udgivet anden sæson af true crime-hittet ‘Making a Murderer’. Og kombinerer man disse to historier, får man ‘Making a Halloween Murderer’, hvilket netop var, hvad James Corden gjorde i gårsdagens udgave af ‘The Late Late Show’. 

I parodien optræder Corden som den maskeklædte ‘Halloween’-morder Michael Myers, der har siddet 40 år i fængsel for en række babysitter-mord under Halloween: En forbrydelse, han angiveligt ikke har begået. Som Myers siger i videoen: »What, nej? Jeg elsker babysittere. Jeg synes, de burde få lønforhøjelse«. 

Modsat historien fra ‘Making a Murderer’ er det dog meget svært at tro på Myers uskyld, særligt når han gentagne gange kommer til at bruge ordet »myrde« i sine fortællinger om sit liv før fængslet.

Læs også: ’Halloween’: Imødeset slasher-reboot er lidt for oldschool

Læs også: Det skal du streame i oktober: True crime-comeback, ‘Mad Men’-stjernes soloserie og ventede gys

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold