‘Making a Murderer’ sæson 2 har fået første trailer – håb for de to morddømte

Netflix’ store true crime-hit ‘Making a Murderer’ udkommer i næste uge med en længe ventet sæson 2, der nu har fået sin første officielle trailer.

Da vi i slutningen af 2015 tog afsked med første sæson, havde Steven Avery og hans nevø Brendan Dassey siddet fængslet i otte år for mordet på Teresa Halbach. Nu er de otte blevet til elleve, og dokumentarseriens skabere Laura Ricciardi og Moira Demos er i mellemtiden vendt tilbage til Manitowoc County for at skildre efterspillet i byen og de to morddømtes sager. Der bliver nemlig stadig arbejdet på højtryk for at få frikendt Dassey og Avery, og sidstnævnte har anskaffet sig topadvokaten Kathleen Zellner, som i traileren erklærer, at hun har »ét mål, og det er at omstøde Steven Averys dom«. 

Med et stålfast blik og en skræmmende målrettet fremtoning giver Zellner familien Avery forhåbninger om, at det faktisk kan lade sig gøre. Samtidig giver traileren glimt af pinslerne hos mordofrets familie og venner, der lider under den fortsatte tvivl omkring Avery og Dasseys skyld – og et samfund, der ifølge Averys kusine »aldrig kommer til at hele«.

Sæson 2 får premiere på Netflix den 19. oktober.

Læs også: Det skal du streame i oktober: True crime-comeback, ‘Mad Men’-stjernes soloserie og ventede gys

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold