Ny Netflix-serie tager uhyggen til nyt niveau med autentiske historier – se den første trailer til ’Haunted’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sommetider kan virkeligheden være mere skræmmende, end det man kan opleve i en gyserfilm. Især hvis éns virkelighed involverer blodfyldte badekar, dæmoniske besættelser og blodspor på væggene. Og det har den tilsyneladende gjort for seks forskellige stakler, der fortæller deres historier i den nye Netflix-serie ’Haunted’.

’Haunted’ tager udgangspunkt i personernes gyserhistorier fra det virkelige liv. Den første sæson præsenterer seks afsnit, hvor én person per afsnit fortæller sin utrolige, uhyggelige eller sågar helt overnaturlige historie. Historierne, som de givne gyser-udsatte fortællere indvier seerne i, fortælles uden manuskript fra en lænestol i en mørk stue, mens iscenesatte filmklip gengiver historierne.

’Haunted’ har netop fået sin første trailer, der lover om vilde historier, gedigne gys og massive chok. Seriens første sæson får premiere på Netflix den 19. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af