‘Star Wars’-filmen om Boba Fett er en død sild

‘Star Wars’-filmen om Boba Fett er en død sild

I maj blev det annonceret, at den næste spinoff-film i ‘Star Wars’-universet, efter ‘Rogue One’ og ‘Solo: A Star Wars Story’, ville komme til at omhandle karakteren Boba Fett med James Mangold (‘Logan’) om bord  som instruktør.

Boba Fett medvirkede i de oprindelige Star Wars-film ‘The Empire Strikes Back’ og ‘Return of the Jedi’. På trods af en ret begrænset screen time i filmene blev karakteren hurtigt en fanfavorit, der derfor også fik mere kød på sin baggrundshistorie i ‘Attack of the Clones’. Det stoppede dog ikke Disney i at ville give karakteren en hel film for sig selv – indtil nu.

Han Solo-filmen levede ikke op til Disneys høje forventninger, da den kun indtjente knapt 400 millioner dollars på verdensplan, og derfor er filmen om Boba Fett ikke bare sat i bero – ifølge Variety er den helt og aldeles død. En journalist fra Entertainment Weekly har ligeledes snakket med Kathleen Kennedy, der er præsident for Lucasfilm, der bekræftede at filmen er »100 procent død«.

Man kan dog stadig glæde sig til den kommende ‘Episode IX’, der har premiere til december næste år.Samtidig er der også en ‘Star Wars’-tv-serie på vej. Den hedder ‘The Mandalorian’ og bliver skrevet og produceret til Disneys kommende streamingtjeneste af Jon Favreau (‘Iron Man’).

Læs også: Lucasfilm forbød Kylo Ren-joke i opfølger til animationshit

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af