Steve Carell afviser ‘The Office’-revival

Steve Carell afviser ‘The Office’-revival
Steve Carell i 'The Office'

I de senere år er ellers afsluttede serier som ‘Roseanne’, ‘Prison Break’, ‘The X-Files’ og ‘Will & Grace’ blevet genoplivet og vendt tilbage til tv-skærmene. Tilbage i december lod det til, at det også ville blive tilfældet for den nyklassiske komedieserie ‘The Office’, hvis amerikanske udgave løb over ni sæsoner fra 2005 til 2013.

Siden da har det dog været meget stille omkring projektet, ud over at blandt andre John Krasinski, der spillede en af seriens bærende hovedroller som Jim Halpert, har udtrykt ønske om at vende tilbage.

Det lader dog ikke til at være tilfældet for Steve Carell, der i seriens første syv sæsoner spillede rollen som den selvcentrerede chef Michael Scott.

I et stort interview med Esquire bliver han spurgt, om han mener, at serien skal vende tilbage.

»Jeg mener ikke, at det er en god idé,« siger skuespilleren. »Det er måske umuligt at lave den serie i dag og få folk til at acceptere den på samme måde, som de gjorde for ti år siden. Tingene har ændret sig. Jeg mener, hele idéen om den karakter, Michael Scott, var bygget op om upassende opførsel. Altså, han er virkelig ikke en god chef.

En stor del af det, der sker i serien, er enormt forkert. Det er jo også pointen. Men jeg ved bare ikke, om det ville fungere i dag. Der er en meget større opmærksomhed på stødende ting i dag, hvilket er en god ting. Men på samme tid, hvis man tager en karakter som Michael Scott for bogstavligt, så virker det bare ikke«.

Læs også: NBC vil genoplive ’The Office’ og ’The West Wing’ – men afslører blot kreativ tørke

Sponsoreret indhold
Til alle, der arbejder hårdt, længe og overalt
… eller som bare gerne vil have en tynd, let, kraftfuld og hamrende elegant computer. Læs mere om ASUS ZenBook S13 her.
ASUS