Timothée Chalamet gik til casting på Nicolas Winding Refn-film – men fik den kolde skulder

Timothée Chalamet gik til casting på Nicolas Winding Refn-film – men fik den kolde skulder
Timotheé Chalamet til årets Oscar-uddeling
Foto: Christopher Polk/Getty Images

I en alder af blot 22 år har Timothée Chalamet allerede opnået meget, blandt andet med roller i to af sidste års største film, ‘Lady Bird’ og ‘Call Me By Your Name’. Især sidstnævnte rettede opmærksomhed mod den unge skuespiller, der blev Oscar-nomineret for sin præstation.

Den store succes til trods er Chalamet dog blevet afvist adskillige gange til roller, han ellers havde arbejdet for at få. Det fortæller han i et nyt interview med Time Out.

Skuespilleren bliver spurgt, om han ikke bliver udmattet af de mange store roller, han tager for tiden. »Jeg vil meget hellere være stresset over for meget arbejde end at sidde i en lejlighed i The Bronx og vente på, at telefonen ringer,« svarer skuespilleren. »Eller indsende en audition til ‘The Neon Demon’, som jeg øvede mig på i en uge, og de svarede aldrig. Eller til ‘The Theory of Everything’ eller ‘Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children’«.

‘The Neon Demon’ er som bekendt instrueret af vores egen Nicolas Winding Refn, men om Chalamet er blevet valgt fra af en caster eller af Refn selv, melder historien ikke noget om.

Chalamet lægger ikke skjul på, at han lægger hele sin sjæl i sine auditions. Han aflagde blandt andet prøve til ‘White Boy Rick’, et kommende pusher-biopic med Matthew McConaughey: »Jeg græd i timevis efter den audition«, fortæller Chalamet, der heller ikke fik rollen i den film.

Slemt står det dog ikke til i Chalamets karriere. Han er snart aktuel over for Steve Carell i dramaet ‘Beautiful Boy’, hvor han spiller en ung stofmisbruger, og at dømme ud fra filmens trailer kommer den til at gå lige i hjertet. Filmen har premiere den 17. januar.

Læs også: Timothée Chalamet forvandles til klassiske kunstværker – og det er lige så fantastisk, som det lyder

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold