»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Vind billetter til Månedens Film i Cinemateket: Det højspændte drama ‘The Reports on Sarah and Saleem’

Vind billetter til Månedens Film i Cinemateket: Det højspændte drama ‘The Reports on Sarah and Saleem’
'The Reports on Sarah and Saleem'

Det palæstinensiske politiske drama ‘The Reports on Sarah and Saleem’, der er baseret på virkelige hændelser, er Månedens Film i Cinemateket.

En banal affære mellem Saleem, en palæstinensisk chauffør, hvis kone er gravid, og Sarah, en israelsk caféejer, hvis mand er officer i hæren, fører til politiske konflikter og paranoid racisme, da parret bliver set i Betlehem på det forkerte tidspunkt.

Det hemmelige palæstinensiske og israelske politi skriver efterretningsrapporter, og inden længe har Sarah og Saleem langt større udfordringer end deres forliste ægteskaber. De svigtede ægtefæller får også en stemme i filmen, der udvikler sig til både en politisk thriller og et socialt drama med regionens konflikter som bagtæppe.

Filmen vandt publikumsprisen ved Rotterdam Film Festival.

‘The Reports on Sarah and Saleem’ er Månedens Film i Cinemateket den 11. til 19. oktober, og i den anledning udlover vi 2×2 billetter til filmen.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om billetterne. Konkurrencen slutter 8. oktober, og vinderne får direkte besked.

Hvad hedder instruktøren af ‘The Reports on Sarah and Saleem’?