Zoë Kravitz taler ud om sexchikane-sag: »Fuldstændigt upassende«

Zoë Kravitz taler ud om sexchikane-sag: »Fuldstændigt upassende«
Zoë Kravitz
Foto: Jamie McCarthy/Getty Images

Skuespiller Zoë Kravitz (‘Mad Max: Fury Road’, ‘Big Little Lies’) tilslutter sig nu listen over Hollywood-folk, der taler ud om deres oplevelser med sexchikane på deres arbejdsplads. Kravitz fortæller i et interview med Rolling Stone, at hun var udsat for chikane af en instruktør tidligt i sin karriere.

Dog vil hun ikke fortælle hvem: »Jeg vil ikke ødelægge nogens liv«. Men hun går alligevel i detaljer i sagen.

»Jeg arbejdede med en instruktør, der gjorde mig meget utilpas«, fortæller Kravitz. »Jeg var ung, måske 19 eller 20, og vi var på location, og vi boede på det samme hotel. Og han var helt sådan: ‘Må jeg komme med ind på dit værelse?’. Fuldstændigt upassende. Og han dukkede op i makeup-vognen for at røre ved mit hår. Eller ville sige: ‘Lad mig se dit kostume – drej rundt for mig’. Og det er aldrig okay, at nogen gør sådan. Slet ikke når man er i en magtposition«.

I interviewet fortæller Kravitz også om, at hun forsøgte at gøre sin karakters herkomst mere tydelig i første sæson af ‘Big Little Lies’.

»Jeg prøvede at få mere af det med i ‘Big Little Lies’. Det virkede ikke. Men jeg ville ønske, de havde fået Reese Witherspoons karakter til at sige: ‘Hans lækre, sorte kone’. Men folk er bange for at gå så langt. Hvis vi skal lave kunst, der forsøger at sige noget om den menneskelige tilstand, så må vi gøre sådan noget«.

Den kommende anden sæson af ‘Big Little Lies’ har premiere engang næste år. Inden da er Kravitz næste gang aktuel i ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindlewald’, der har premiere 15. november.

Læs også: J.K. Rowling skyder tilbage på Twitter-raseri over Nagini-casting i ‘Fantastic Beasts’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold