Charlize Theron er uigenkendelig i første billeder fra kommende film om Fox News-skandale

Charlize Theron er uigenkendelig i første billeder fra kommende film om Fox News-skandale
Charlize Theron
Foto: Chris Jackson/Getty Images

Charlize Theron har adskillige gange igennem sin karriere gennemgået forvandlinger til sine roller, om det så var som Furiosa i ‘Mad Max: Fury Road’ eller den Oscar-vindende præstation i ‘Monster’.

Nu kan Theron tilføje endnu en transformation til sit cv. Det kan man se på de første billeder fra optagelserne til en kommende film, der omhandler Fox News-chefen Roger Ailes, der i 2016 forlod sin stilling efter en lang række anklager om sexchikane fra adskillige kvindelige kollegaer.

Theron skal spille rollen som Megyn Kelly, der på daværende tidspunkt var en af Fox News’ mest populære værter. Kelly var en af de kvinder, der stod frem imod Roger Ailes (siden er hun i øvrigt selv blevet fyret i kølvandet på kontroversielle blackface-kommentarer).

Selvom billederne fra optagelserne ikke er så god kvalitet, er det stadig imponerende, hvor meget Theron ligner Kelly. Især er det læberne, næsen og området omkring øjenene, der rammer Kelly på en prik. Se både billeder af Theron og den rigtige Kelly nedenfor.

Kellys kollegaer skal spilles af store stjerner som Margot Robbie, Alice Eve og Nicole Kidman, mens rollen som Ailes skal spilles af John Lithgow, der blandt andet er kendt for at spille den klamme seriemorder Arthur Mitchell i ‘Dexter’.

Filmen instrueres af Jay Roach, der blandt andet har instrueret Bryan Cranston til en Oscar-nominering i ‘Trumbo’, mens den er skrevet af Charles Randolph, der vandt en Oscar for sit arbejde på ‘The Big Short’. En premieredato er endnu ikke annonceret, men det bliver nok i sidste halvdel af 2019.

Den rigtige Megyn Kelly (Foto: Phillip Faraone/Getty Images)

Læs også: Charlize Theron er en frygteligt frygtløs kvinde – og derfor elsker vi hende

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold