Disney annoncerer endnu en ‘Star Wars’-serie til kommende streamingtjeneste

Disney annoncerer endnu en ‘Star Wars’-serie til kommende streamingtjeneste
Diego Luna i 'Rogue One: A Star Wars Story'.

Der er kommet nye detaljer om den ventede Disney-streamingtjeneste, heriblandt at den får titlen Disney+ og sættes i søen i 2019, fastslår direktør Bog Iger på et aktionærmøde.

Iger afslører desuden informationer om indholdet, der – foruden de allerede offentliggjorte Marvel-spinoff-serier med blandt andre Tom Hiddelstons Loki og Elizabeth Olsens Scarlet Witch  kommer til at byde på hele to Star Wars-serier.

Jon Favreau (‘Iron Man’) står bag den ene, ‘The Mandalorian’, der i live-action udspiller sig efter Imperiets fald, og før Den Første Orden opstår. Den anden er en ‘Rogue One’-prequel, der finder sted under Imperiets virke og følger modstandsbevægelsens rebelske Cassian Andor spillet af mexicanske Diego Luna, der også var rolleindehaveren i ‘Rogue One’-filmen fra 2016.

Flere af spinoff-serierne fra såvel Marvel- som Star Wars-universet kommer altså til at blive ledt an af de selvsamme skuespillere, der optræder i spillefilmene, hvilket utvivlsomt bliver en stor tiltrækningskraft, når Disney+ ryger i luften.

Læs også: Danskeren bag opsigtsvækkende ’The Last Jedi’-rapport: »Da Rian Johnson retweeter mig, eksploderer det hele«

Læs også: ‘Star Wars’-filmen om Boba Fett er en død sild

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold