George R.R. Martin deler detaljer om kommende ‘Game of Thrones’-prequel – ingen drager eller Iron Throne

George R.R. Martin deler detaljer om kommende ‘Game of Thrones’-prequel – ingen drager eller Iron Throne

Selvom ottende og sidste sæson af ‘Game of Thrones’ løber over skærmen til april, betyder det ikke, at vi må tage afsked med universet.

En spinoff-serie er allerede i udvikling, og den skal skrives af George R.R. Martin, der står bag seriens bogforlæg, sammen med manuskriptforfatter Jane Goldman (’Kick-ass’ og ’Kingsman: The Secret Service’). Serien, som Martin ønsker skal hedde ‘The Long Night’, får Naomi Watts i en bærende rolle.

Oprindeligt kom det ud, at den nye serie skulle foregå op imod 10.000 år før begivenhederne i ‘Game of Thrones’. Det tal retter Martin nu på i et interview med Entertainment Weekly, hvor han også afslører nogle få detaljer om, hvad vi kan forvente os at se – og ikke at se.

»Det er tættere på 5.000 år. Men du har stadig ret. Westeros er et meget anderledes sted. King’s Landing findes ikke. The Iron Throne findes ikke. Der er ikke nogle Targaryens – Valyria findes knapt nok, så det er før dragerne og det store imperium, de bygger. Vi har at gøre med en anderledes og langt ældre verden, og det bliver forhåbentlig noget af det sjove ved serien«.

Valyria var en by, der senere blev hjemsted for de magtfulde Targaryens og deres drager. Byen er dog gået til grunde, inden handlingen i ‘Game of Thrones’ begynder.

Den midlertidige titel, ‘The Long Night’, refererer til en periode af mørke, hungersnød og ikke mindst begyndelsen på The White Walkers, de levende døde, der er den største trussel mod verden i ‘Game of Thrones’.

Læs også: Mød holdet bag DR3’s ’Doggystyle’ i INPUT-rummet på torsdag – og få dine egne spørgsmål stillet på scenen

Læs også: Oplev Roland Møller og Alex Høgh Andersen ved enestående aften i INPUT-rummet på fredag

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold