Marvel-chef fortæller om sit sidste møde med Stan Lee

Marvel-chef fortæller om sit sidste møde med Stan Lee
Stan Lee. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Lidt over en uge efter at Marvel-legenden Stan Lee gik bort, har det nuværende overhoved for Marvel Studios, producer Kevin Feige, skrevet en hyldest til tegneserieskaberen. Her fortæller den magtfulde filmproducer om sit sidste møde med Stan Lee, der selvfølgelig omhandlede Lees næste cameorolle.

»Jeg tog op til hans hus for at se ham, og han tænkte tilbage på alle cameorollerne. Vi talte om, hvad der ville komme som det næste. Altid med øjnene mod fremtiden. Vidste han, at hans tid var ved at løbe ud? Jeg ved det ikke. Set i bagspejlet var han en smule mere vemodig, end jeg har set ham før. Han snakkede mere om fortiden, end jeg nogensinde har hørt ham snakke om fortiden. Så måske vidste han det på et eller andet plan«, indleder Feige sit indlæg på Entertainment Weekly.

Men til trods for vemodigheden begyndte Feiges sidste møde med Lee alligevel med en joke omkring cameorollerne, som legenden altid var ivrig efter at påtage sig:

»Da jeg satte mig ned i hans stol til vores sidste møde, var den første ting, han sagde, ‘jeg ved, du vil have mig til at medvirke i den næste film, men jeg er nødt til bare at holde mig til cameoerne. Du må give de store roller til de andre skuespillere. Beklager’«, skriver Feige om Lees veloplagte ironi og fortsætter:

»Han dukkede altid op på filmsettene, hvis der var brug for det. Men én ting, han altid gjorde, var at forsøge at tilføje flere linjer. Han ville altid joke – men ikke rigtigt joke – omkring at ville have flere linjer, selvom han forstod, hvorfor vi ikke kunne. Gud forbyde, at han skulle begynde at overskygge helten. Det var noget en karakter som Stan Lee nemt kunne gøre«.

Inden sin død nåede Stan Lee at optage cameoroller til ‘Captain Marvel’ og ‘Avengers 4’, der begge udkommer i første halvdel af 2019. Så vi kan se frem til endnu et gensyn med den ikoniske tegneserieskaber.

Læs også: Farvel til Stan Lee: Vi hylder tegneserielegendens fem bedste cameos i Marvels filmunivers

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af