Tom Hanks på tale som Geppetto i Disneys live-action-udgave af ’Pinocchio’

Tom Hanks på tale som Geppetto i Disneys live-action-udgave af ’Pinocchio’
Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Man skal efterhånden holde tungen lige i munden, hvis man skal holde styr på alle de live-action-filmatiseringer, Disney har i støbeskeen. En af de kommende af slagsen er eventyret om trædukken Pinocchio, der – mere eller mindre bogstaveligt talt – nu for alvor skal vækkes til live.

Nu forlyder det, at ingen ringere end Tom Hanks er på tale til rollen som Geppetto, den italienske dukke-snedker og ”far” til Pinnocchio.

Den kommende live-action-udgave af tegnefilmsklassikeren fra 1940 (som udspringer af italienske Carlo Collodis dystre eventyr fra 1883) vækkes til live med den engelske instruktør Paul King ved roret. King har senest været aktuel med live-action-filmene om ’Paddington’.

King tager over for den Oscar-vindende brite Sam Mendes (’American Beauty’, ’Spectre’, ’Skyfall’ m.m.), der oprindeligt skulle have været klar i rollen som instruktør.

Disneys live-action-udgave af ’Pinocchio’ er ikke den eneste nye fortælling om den lille træ-spilopmager, der er på vej. Den Oscar-vindende ’The Shape of Water’-instruktør Guillermo del Toro har nemlig også annonceret, at hans livslange passionsprojekt i form af en ny udgave af eventyret er på trapperne. Del Toros version bliver dog en stopmotion-film til Netflix.

Læs også: Guillermo del Toro laver endelig sit livslange passionsprojekt – for Netflix

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af