‘Avengers: Endgame’ smadrer ‘Infinity War’-trailerrekord på 24 timer

‘Avengers: Endgame’ smadrer ‘Infinity War’-trailerrekord på 24 timer
Robert Downey Jr. som Iron Man i 'Avengers: Endgame'.

Den første trailer til Marvels ‘Avengers: Endgame’ landede med et brag i fredags. Traileren var ganske vist en af de mest afdæmpede superheltetrailers, vi længe har set, men ikke desto mindre vakte den store begejstring hos fans verdenover.

På 24 timer blev den første trailer til det afgørende superheltebrag set hele 289 millioner gange på tværs af platforme, hvilket gør traileren til den mest sete i filmhistorien. ‘The Avengers’ bliver således ved med at slå sig selv. Den forrige rekord blev sat af ‘Infinity War’ forrige år og lå på 230 millioner visninger på 24 timer.

Der er også god grund til den store interesse. ‘Infinity War’ sluttede med en vanvittig cliffhanger, da Thanos fuldførte sin mission om at udslette halvanden af universets befolkning. Væk var helte som Spider-Man, Doctor Strange, Star Lord og Black Panther.

I den nye trailer ser vi Captain America koge en plan sammen med Black Widow, mens Iron Man svæver gennem rummet uden mad og ilt. Den introducerer også to karakterer, som var fraværende i den foregående film – Hawkeye og Ant-Man. Og meget kunne tyde på at sidstnævnte får afgørende betydning, da han ser ud til at være undsluppet det såkaldte Quantum Realm, hvor han strandede i slutningen af ‘Ant-Man and the Wasp’. For mon ikke Spider-Man og co. holdes fanget i et lignende parallelunivers?

Disney har nu i alt syv trailere i top 10-listen over de mest sete nogensinde: ‘Avengers Endgame’ ligger nummer et med 289 millioner visninger. ‘Avengers: Infinity War’ ligger nummer to med 230 millioner visninger. ‘The Lion King’ ligger nummer tre med 224 millioner visninger. ‘Avengers: Infinity War’s anden trailer ligger nummer fem med 179 millioner visninger. ‘Thor: Ragnarok’ er nummer syv med 136 millioner visninger. ‘Beauty and the Sea’ er nummer otte med 127 millioner visninger og ‘Star Wars: The Last Jedi’ er nummer ni med 120 millioner visninger.

Der er god grund til at forvente flere rekorder fra ‘Avengers: Endgame’, når den får biografpremiere den 26. april 2019. ‘Infinity War’ satte rekord for bedste åbningsweekend globalt med 630 millioner dollars i billetindtægter, og at dømme fra trailer-interessen kommer ‘Endgame’ til at slå det resultat med længder.

Læs også: Første overraskende trailer til ‘Avengers 4’ er landet – sammen med filmens titel

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af