Jake Gyllenhaal bekræfter ’Spider-Man’-skurkerolle i sin første Instagram-video

Jake Gyllenhaal bekræfter ’Spider-Man’-skurkerolle i sin første Instagram-video
Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Allerede i foråret gik rygter om, at Jake Gyllenhaal var på tale til rollen som superskurken Mysterio i den næstkommende Spider-Man-film: ’Spider-Man: Far From Home’. Nu lader det til, Jake Gyllenhaal selv har bekræftet rygtet – i intet mindre end sin allerførste film på Instagram.

Gyllenhaal gjorde nemlig sin Instagram-debut i går med en lille film, hvor han sidder og er dybt optaget af et gammelt tegneseriehæfte med titlen: ’The Amazing Spider-Man: The Return of the Man Called Mysterio!’. Som Gyllenhaal sænker tegneserien, ser vi endnu en omgang Mysterio hængende på væggen bag ham, idet han udbryder: »Wow. What the f….«.

Med den lille video har Gyllenhaal skrevet ordene: »I just realized I’m not playing Spider-Man« – hvilket det godt kunne ligne en nyhed, der kom godt og grundigt bag på ham, men som (foruden selve filmen og alle dens Mysterio-figurer i sig selv) må bekræfte, at han har sat sig på en anden, mere skurkagtig rolle i Spider-universet.

Den kommende ’Spider-Man’-film, der instrueres af Jon Watts, byder på et gensyn med Tom Holland i hovedrollen som Peter Parker, mens rollelisten ligeledes afslører ’Spider-Man: Homecoming’-kendinge som Zendaya, Marisa Tomei og Tony Revolori. Michael Keaton indtager rollen som skurken Vulture, mens Samuel L. Jackson kigger forbi som Nick Fury.

Læs også: Farvel til Stan Lee: Vi hylder tegneserielegendens fem bedste cameos i Marvels filmunivers

 

Vis dette opslag på Instagram

 

I just realized I’m not playing Spider-Man.

Et opslag delt af Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal) den

Sponsoreret indhold
Først tager vi Westeros – så tager vi Gilead og Westworld
Og vikingerne, billionerne, lejemorderne og alle de store små løgne. Se tidens mest spændende serier og spritnye sæsoner på HBO Nordic her.
HBO NORDIC
Sponsoreret indhold
Ad Ad Ad