Kevin Hart annonceret som vært ved Oscar-uddelingen 2019

Kevin Hart annonceret som vært ved Oscar-uddelingen 2019
Kevin Hart

Oscar-akademiet har offentliggjort værten til næste års Oscar-uddeling, og valget er faldet på komiker og skuespiller Kevin Hart.

Hart offentliggjorde tirsdag aften via Instagram, at han med stolthed har kunnet takke ja til sit »livs mulighed som komiker«. En mulighed, der ellers rygtedes kunne tilfalde en tidligere Oscar-vært, da producer Donna Gigliotti efter sigende havde både Hugh Jackman, Whoopi Goldberg og Ellen DeGeneres i kikkerten.

Hart overtager værtsrollen fra Jimmy Kimmel, der de sidste to år har holdt snor i prisuddelingen. Særligt hans sidste år som vært resulterede i rekordlave seertal, hvorfor han nok ikke umiddelbart har været øverst på ønskelisten til et comeback.

Kevin Hart uddyber om værtsrollen via Instagram: »I flere år er jeg blevet spurgt, om jeg nogensinde ville være vært til Oscar-uddelignen, og mit svar har altid været det samme. Jeg sagde, at det ville være mit livs mulighed som komiker, og at det ville ske, når det var meningen, det skulle ske. Jeg er så glad for at kunne sige, at dagen endelig er kommet for mig til at være vært ved Oscar-uddelingen.

Jeg er overvældet – simpelthen fordi det så længe har været et mål på min liste. At kunne støde til den legendariske liste af værter, der har prydet den scene, er utroligt. Jeg ved, min mor smiler fra øre til øre lige nu. Jeg vil gerne takke min familie/venner/fans for at støtte mig og at følge mig hele vejen. Jeg vil sørge for at gøre dette års Oscars noget særligt«.

Oscar-uddelingen 2019 løber af stablen den 24. februar 2019.

Læs også: Christian Bales forvandling til Dick Cheney er »exceptionel« og »Oscar-værdig« – de første reaktioner på ‘Vice’ er ovenud positive

 

Vis dette opslag på Instagram

 

For years I have been asked if I would ever Host the Oscars and my answer was always the same…I said that it would be the opportunity of a lifetime for me as a comedian and that it will happen when it’s suppose to. I am so happy to say that the day has finally come for me to host the Oscars. I am blown away simply because this has been a goal on my list for a long time….To be able to join the legendary list of host that have graced that stage is unbelievable. I know my mom is smiling from ear to ear right now. I want to thank my family/friends/fans for supporting me & riding with me all this time….I will be sure to make this years Oscars a special one. I appreciate the @TheAcademy for the opportunity ….now it’s time to rise to the occasion #Oscars

Et opslag delt af Kevin Hart (@kevinhart4real) den

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold