Prominente Hollywood-stjerner reagerer på Kevin Spaceys bizarre julevideo

Prominente Hollywood-stjerner reagerer på Kevin Spaceys bizarre julevideo
Kevin Spacey i sin 'Let Me Be Frank'-video.

Juleaften kom Kevin Spacey med sin første offentlige udtalelse i over et år. I en bizar julevideo, hvor Spacey optræder i karakter som Frank Underwood, kommenterede den overgrebsanklagede filmstjerne indirekte på de mange anklager mod ham.

Budskabet var tilsyneladende, at offentligheden ikke har fået den fulde historie, og ikke bør springe til konklusioner for hurtigt. Men videoen har hurtigt – og ganske som forventet – fået et backlash, hvor adskillige Hollywood-stjerner taler imod Spacey, som endnu engang forsøger at italesætte sig selv som et offer.

Oscar-vinderen Patricia Arquette (‘Boyhood’) skriver på Twitter: »Jeg er sikker på, at ingen af de mænd, som var børn, dengang de blev forulempet, sætter pris på Kevin Spaceys underlige video. Nej, bare nej«.

Jon Favreau, der blandt andet står bag de første to ‘Iron Man’-film og den kommende live action-udgave af ‘Løvernes konge’, var også hurtig til at kommentere på videoen: »Benytter Kevin Spacey det samme advokatfirma som Donald Trump nu?«

Patricia Arquettes søster, skuespilleren Rosanna Arquette, var endnu mere ligefrem: »Kevin Spacey er åbenbart gået fra forstanden. Sikke en absurd video… Det her er kun begyndelsen. Der er endnu flere ofre«.

Samme dag som Spacey delte videoen blev han sigtet for seksuelle overgreb. Den 7. januar skal han for en dommer.

Læs også: Se Kevin Spacey svare på krænkelsesanklager i karakter som Frank Underwood

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold